BuskeMunspel
Beställa skivan
Hur fungerar instruktionsskivan?
Varför spela munspel?
Demonstration av skivan
Köpa munspel
Vanliga frågor
Android-app för munspelare
Munspel på youtube
Kundtjänst

www.munspel.com

minimunspelminimunspel

BESTÄLLA MUNSPEL - TRÄNINGS CDobs Nu med två nya melodier, ACK VÄRMLAND DU SKÖNA och ETT SISTA GLAS

Fullständiga priset för att köpa skivan är 120 kronor med frakt och moms inkluderad. Extrakostnaden vid tillköp av munspelet Golden Butterfly är 50 kronor.


30 DAGARS PROVKÖP - BETALA VIA BANKGIRO, PAYPAL ELLER SWISH

notbladSkivan skickas hem till dig och betalningen sker i efterhand via bankgirokonto, PayPal eller Swish, så skivan anländer alltså först med posten hem så att du lugn och ro kan pröva att spela och testa innan du betalar. Hela priset för en skiva är 120 kronor. Extrakostnaden vid köp av munspelet Golden Butterfly är 50 kronor.

Testa först. Du har hela 30 dagar att testa träningslektionerna och öva dig på att spela innan du bestämmer dig för köp.

Fyll i nedanstående formulär för att göra beställningen. Vi skickar därefter en bekräftelse och informerar om ungefärlig tid när skivan beräknas anlända till dig. Beräknad leveranstid är mellan en till tre dagar. Du behöver alltså inte betala förrän du i lugn och ro testat skivan som anländer hem till postlådan.

Vi erbjuder hela 30 dagars öppet köp. Skulle du inte vara tillfreds med innehållet kan skivan returneras och hela beställningen blir annulerad och upphävs.

färgglada noter

 

cdskivaformrubrikcdskiva

fyll i ditt förnamn och efternamn här
fyll i din epost här
fyll i din gatuadress här
fyll i ditt postnummer här
fyll i din postort här
fyll i antal skivor här 1 120:- 2 190:- 3 250:-
Golden Butterfly: MiniMunspel 0 0,00:- 1 50:-


Det går också bra att genomföra beställningen manuellt, skicka då ett mail med din leveransadress till order@munspel.com.

Skickad information används av oss enbart till beställning och leverans av Munspel - träningsCD och ifyllda formulär behandlas under strikt konfidentiella förhållanden. Uppgiven E-adress kommer ej att användas i något annat sammanhang än till bekräftan av din beställning.

Priset för skivan är endast 120 kronor med alla kostnader inkluderade. Vid eventuella frågor, kontakta oss på tel. 072-2766362, eller skicka ett mail till sverige@munspel.com.


Över tusentalet svenskar och norrmän har lärt sig bemästra munspelsblues med hjälp av Munspel-TräningsCD, och du kan bli den nästa på tur. Vi garanterar dig många timmars nöje med Munspel - träningsCD!!

Visste du att?

Bild på dvd skivor