Buske Munspel
Beställa skivan
Hur fungerar instruktionsskivan?
Varför spela munspel?
Demonstration av skivan
Köpa munspel
Vanliga frågor
Android-app för munspelare
Munspel på youtube
Kundtjänst

www.munspel.com


NotklavMUNSPELETNotklav

-ETT SUPERKUL INSTRUMENT!


Det finns inget instrument som kan jämföras med munspelets ringa storlek och ändå samtidigt fantastiska ljudegenskaper. Munspelet är litet och smidigt, lätt att bära med sig och billigt att införskaffa. Det är lätt att lära sig spela på ett munspel, samtidigt som möjligheterna till fördjupning är obegränsade. Du kommer mycket snart att kunna spela melodier på munspelet, och du kommer i munspelet få en trogen kamrat resten av ditt liv.

skiva

En egenskap som utmärker munspelet från andra blåsinstrument är möjligheten att spela vid både ut- och inandning, vilket gör att man kan spela snabbare än till exempel på en flöjt där du bara kan spela när du andas ut. En annan spännande egenhet är de mystiska böjda tonerna som från början var okända på det ursprungliga munspelet, men som nu utnyttjas vid bland annat blues. Allt detta lär du dig när du använder Cd-skivan.

Det går att spela flera olika musikstilar på ett munspel såsom traditionell folkmusik, blues, country, jazz, rock, pop. Munspelet kan du alltid ha tillhands och spela närhelst andan faller på, vid svärfars 50-års kalas såväl som framför lägerelden en sen kväll under en norrländsk fullmåne. Detta lilla instrument fyller ett behov hos många människor, önskan att bli en livligt uppskattad speleman.

Visste du att?

Munspel - träningsCD lär dig på ett trevligt sätt att spela både vanliga och avancerade tekniker på ditt munspel. Noterna är skrivna på ett enkelt och lättförståeligt sätt och du behöver inga som helst förkunskaper för att lära dig spela. Har du tidigare kunskaper på munspel finner du på skivan förutom nybörjarlektioner även detaljerade beskrivningar över avancerade speltekniker såsom bändning, thrills etcetera som kan förnöja även en den mest erfarna munspelare. Skivan lämpar sig mycket väl som tränings-Cd för nybörjare och även som uppslags- och referens-Cd för de lite mer erfarna. På skivan finns många nya låtar framförda på munspel som du aldrig hört förut och som kommer att bli ett nöje att lära sig spela. Du kommer garanterat att få många timmars trivsel med Cd:n och säkert ägna otaliga mörka vinterkvällar åt ditt munspel, din nya livskamrat.

MUNSPELETS HISTORIA -EN KORT ÖVERBLICK

HÄR BESTÄLLER DU MUNSPEL - TRÄNINGSCD